Mange af jer kender nok det problem; at man glemmer at vande. Jeg har igennem længere tid brugt en påmindelses-app, som hjælper mig rigtig meget i at huske at vande. Jeg har en Iphone, og har derfor kun prøvet Iphones påmindelser, og kan desværre kun forklare ud fra dette. Jeg har flere forskellige påmindelser inde i appen: En som popper op et par gange om måneden til kaktusser, en til en gang om ugen til de planter, som ikke skal have så meget vand og så har jeg tre som popper op i løbet af ugen til disse som kræver lidt mere vand. Det er super smart og hjælper mig virkelig meget til at huske det i løbet af den af og til travle uge.

Det skal selvfølgelig også lige siges, at jeg tjekker de forskellige planter mellem vandingerne, for at sikre mig at alt er som det skal være ved den individuelle plante.

I hvert fald et godt lille råd, til at huske vandingerne. Håber du kunne bruge det.