Kender du det, at man virkelig bare har en stresset hverdag, og alting bare kan blive lidt for meget?

Jeg kender det i hvert fald selv. Jeg drømmer mig væk til varme lande, ferier og afslapning, med formålet om at dette ville virkelig hjælpe – altså at trække stikket og det at komme væk fra den stressede hverdag, det ville virkelig være dejligt.

Stressniveauet falder ved kontakt med jord og planter

For ikke så lang tid siden læste jeg mig til en ting, nemlig at stressniveauet falder, når man er i kontakt med jord og omgivet af planter. Det sænkes meget mere end, hvis vi bare ligger på en solstol på Bahamas.

Det synes jeg er interessant, da jeg virkelig har fundet det meget afslappende at arbejde med mine planter, og nu viser det sig så også at dette har holdt stik.

Iltniveauet øger vores livskvalitet

Planterne fjerner blandt andet ozon fra luften og omdanner kuldioxid til ilt. Højt iltniveau er med til at øge vores livskvalitet.

Så find urmennesket frem, køb nogle planter og arbejd så med jorden i planten, så vil dit stressniveau falde og din livskvalitet forøges.

Det er kun endnu en god grund, til at anskaffe sig en flot plante eller to til hjemmet.