Jeg har netop modtaget min nye vækstlampe fra Mrperfect.dk, og jeg er så spændt på rigtigt at komme i gang med at bruge den, for det er ved at være tiltrængt med noget mere sollys til mine planter, og allerede nu er jeg mega fan af min lampe. 

Vækstlampe LED 100w, som passer perfekt til hjemmet

Som på så våd og mørk en regnvejrsdag som i dag, så kan lyset udenfor desværre ikke dække lysbehovet for de overvintrende planter indenfor. Vinteren nærmer sig med drastiske skridt, og jeg har derfor modtaget denne meget elegante, praktiske og yderst velfungerende LED vækstlampe fra MrPerfect. Den er perfekt til hjemmet, da den er så stilfuld og enkel, hvilket jeg personligt selv er mega vild med.

Hvordan fungerer den?

Den fungerer meget enkelt. Der er indbygget blæser, så lampen bliver kølet ned mens den lyser. Der medfølger ledning og ophæng, og derfra skal du egentlig bare hænge den op – her er det vigtigt, at du er obs på, hvor højt den hænger. Lampen skal hænge mellem 31-91 cm over planterne. Hænger den i en højde af 31 cm, vil den give den mængde sollys blomstrende planter skal have. Hænger den i en højde af 61 cm giver den den mængde sollys som salater og grønne planter skal have under fuld vækst. I højden 91 cm giver den lige lidt under den mængde sollys overvintrende planter som i f.eks. udestuer skal have. Er det meningen den skal bruges til overvintring, som det er for mit vedkommende lige nu, jamen, så skal lampen hænge i en højde af ca. 75-80 cm over planterne.

Hvor mange timer skal planterne have lys?

Planterne skal have mellem 10-12 timers sollys i løbet af en dag. Det passer mere eller mindre med, at den kan tændes inden arbejdsdagen starter og når du dermed forlader hjemmet, og så kan den slukkes igen hen ad aftenen.

 

Håber I bliver lige så vilde med den som jeg selv.

*Dette indlæg er reklame for MrPerfect.dk